balie vanaf wachtkamer.jpg zaal.jpg zwembad.jpg
 • Wie zijn wij

  Onze praktijk voor fysiotherapie maakt deel uit van Paramedisch Centrum SanTwee, het centrum voor paramedische totaalzorg en sportief en gezond bewegen, gevestigd in de wijk Schalkwijk in Haarlem. Onze Plus-praktijk is opgezet volgens de nieuwste inzichten binnen de fysiotherapie. 

  In 2013 zijn wij door patiënten beoordeeld met een 8.8 op het gebied van deskundigheid, bejegening en klantvriendelijkheid!

  Zilveren Kruis Pluspraktijk

 • Kwaliteit

  Om de kwaliteit van de fysiotherapeutische behandelingen te garanderen zijn al onze fysiotherapeuten ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR). Dit betekent dat zij verplicht zijn na- en bijscholingen te volgen en voldoen aan de eisen die door de beroepsvereniging (KNGF) worden gesteld aan fysiotherapeuten. Ook zijn wij PLUS-praktijk. De titel PLUS-praktijk wordt door een aantal grote zorgverzekeraars uitgegeven aan praktijken die niet alleen aan de eisen van de beroepsgroep voldoen, maar die op het gebied van kwaliteit nog een stukje verder gaan.

 • Faciliteiten

  Wij zijn gevestigd in een pand met uitgebreide faciliteiten, dit helpt ons u de beste behandeling te bieden.

  Zo beschikken wij over een ruime oefenzaal, uitgerust met moderne meet- en oefenapparatuur, een zwembad met extra verwarmd water (33o), zodoende uitstekend geschikt voor revalidatie en het oefenen van mensen met een zeer lage belastbaarheid en hebben wij 6 behandelkamers en een grote, kindvriendelijke kinderfysiotherapieruimte.

 • Samenwerking

  Om de beste zorg te kunnen leveren aan onze patiënten hebben wij een groot netwerk met andere professionals om ons heen. Indien nodig kunnen we deze raadplegen om u op deze manier nog beter te kunnen helpen. Een aantal van deze zorgpartners is bij ons in het pand gehuisvest, anderen bevinden zich elders in Haarlem en omstreken.  Door deze samenwerking weten we dat u snel geholpen wordt en dat u de beste behandeling krijgt.

   

   

   

  Lees verder
 • Kunstrijden SKN

  Fysiotherapie SanTwee verzorgt de medische begeleiding van de nationale kunstrijders (kunstschaatsers) van Stichting Kunstrijden Nederland (SKN). SKN is opgericht door Joan Haanappel en biedt talenten in de kunstschaatssport ondersteuning en faciliteiten zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

  Lees verder
 • Nieuw: Oefeningen

  Voor een duidelijk overzicht aan diverse huiswerkoefeningen kunt u nu op onze site terecht. Onder het kopje 'oefeningen' rechts bovenaan de pagina vindt u 5 verschillende categoriën!

 • Fit by Running

  Start nu met hardlopen! Onder de zeer deskundige begeleiding van Tom en Anieke leer je in 6 weken op een verantwoorde manier hardlopen. Je traint op zaterdagochtend van 10.15-11.15 in een groep van maximaal 20 hardlopers en traint daarnaast zelf nog 2 keer met een trainingsprogramma dat door Tom en Anieke voor je wordt opgesteld.

  De kosten zijn 50 euro, dit is inclusief een hardloopshirt.

  Voor meer informatie of als je je wilt aanmelden, bel naar 023-5354580 of mail naar anieke@fysiosantwee.nl

 • Digitale folders

  Download hier onze digitale folders:

  Bewegen in warm water

  Beweegprogramma's

  Kind en (top-)sport

  Spetterpret

 • Aangesloten bij:

   

  Pluspraktijk

  Olympisch Netwerk Noord-Holland