balie vanaf wachtkamer.jpg zaal.jpg zwembad.jpg
 • Wie zijn wij

  Onze praktijk voor fysiotherapie maakt deel uit van Paramedisch Centrum SanTwee, het centrum voor paramedische totaalzorg en sportief en gezond bewegen, gevestigd in de wijk Schalkwijk in Haarlem. Onze Plus-praktijk is opgezet volgens de nieuwste inzichten binnen de fysiotherapie. 

  Ook in 2015 zijn wij weer door patiënten beoordeeld met een 8.9 op het gebied van deskundigheid, bejegening en klantvriendelijkheid! Heel fijn en deze goede lijn willen wij zeker doorzetten.

  Zilveren Kruis Pluspraktijk

 • Kwaliteit

  Om de kwaliteit van de fysiotherapeutische behandelingen te garanderen zijn al onze fysiotherapeuten ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR). Dit betekent dat zij verplicht zijn na- en bijscholingen te volgen en voldoen aan de eisen die door de beroepsvereniging (KNGF) worden gesteld aan fysiotherapeuten. Ook zijn wij PLUS-praktijk. De titel PLUS-praktijk wordt door een aantal grote zorgverzekeraars uitgegeven aan praktijken die niet alleen aan de eisen van de beroepsgroep voldoen, maar die op het gebied van kwaliteit nog een stukje verder gaan.

  Daarnaast blijven wij onszelf intern ook scherp houden met kwaliteitschecks en intercollegiaal overleg.

 • Nieuws

  - Vanaf 1 januari heeft Fysiotherapie SanTwee een locatie erbij.  Voorheen Fysiotherapie Spek is overgenomen door onze eigen praktijk SanTwee en vormt voor u ook een Locatie (Belgradostraat 18) waar u behandeld kunt worden.

  De therapeuten Bart Witteman en Elly Zeelenberg zullen op deze locatie blijven werken. Fysiotherapeute Marieke Berghoef-Lubke zal op beide locaties werkzaam zijn. 

  U kunt zowel op de locatie van Sandenburg als die aan de Belgradostraat behandeld worden.

   

  - Nieuwe huiswerkoefeningen voor de pols zijn toegevoegd aan de website

   - Van deze week zijn we begonnen met de eerste sessie met de contacthond. De speciaal opgeleide hond wordt (bij geselecteerde kinderen) ingezet als ondersteuning van de kinderfysiotherapie. Erg mooie resultaten al na de eerste sessie.

  Contacthond

  Vernieuwd op 13/01/2017

 • Faciliteiten

  Wij zijn gevestigd in een pand met uitgebreide faciliteiten, dit helpt ons u de beste behandeling te bieden.

  Zo beschikken wij over een ruime oefenzaal, uitgerust met moderne meet- en oefenapparatuur, een zwembad met extra verwarmd water (33o), zodoende uitstekend geschikt voor revalidatie en het oefenen van mensen met een zeer lage belastbaarheid en hebben wij 6 behandelkamers en een grote, kindvriendelijke kinderfysiotherapieruimte.

 • Samenwerking

  Om de beste zorg te kunnen leveren aan onze patiënten hebben wij een groot netwerk met andere professionals om ons heen. Indien nodig kunnen we deze raadplegen om u op deze manier nog beter te kunnen helpen. Een aantal van deze zorgpartners is bij ons in het pand gehuisvest, anderen bevinden zich elders in Haarlem en omstreken.  Door deze samenwerking weten we dat u snel geholpen wordt en dat u de beste behandeling krijgt.

  Lees verder
 • Kind en (top)sport

  Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en begeleiden van jonge (top)sporters.

  Het RTL programma Mijn leven mijn gezondheid maakte er dit mooie filmpje van: 

  https://www.youtube.com/watch?v=yaHU-NAZjWI

  Fysiotherapie SanTwee verzorgt o.a. de medische begeleiding van de nationale kunstrijders (kunstschaatsers) van Stichting Kunstrijden Nederland (SKN).

  Lees verder
 • Digitale folders

  Download hier onze digitale folders:

  Bewegen in warm water

  Beweegprogramma's

  Kind en (top-)sport

  Spetterpret

 • Aangesloten bij:

   

  Pluspraktijk

  Olympisch Netwerk Noord-Holland