manuele therapie.jpg

Het Team

Inez.jpg

Inez de Quaasteniet

Kinderfysiotherapeut/SI-therapeut

Ik ben Inez de Quaasteniet, in 1989 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb daarna in verschillende  particuliere praktijken en 13 jaar voor de Hartekampgroep gewerkt. Vanaf 2003 ben ik mij, naast het behandelen van kinderen met een meervoudige beperking, bezig gaan houden met het behandelen van kinderen met problemen in de prikkelverwerking. 

Sinds 2009 ben ik geregistreerd kinderfysiotherapeut.
Binnen SanTwee richt ik mij vooral op het behandelen van de zuigelingen, kinderen met prikkelverwerkingsstoornissen en motorische problemen bij kinderen. Daarnaast begeleid ik stagiaires van de opleiding kinderfysiotherapie. Ik ben werkzaam op de ZMLK-school van Voorthuijsen en de lokaties Schalkwijk en Haarlem Noord.

Het werken met kinderen is elke dag weer een uitdaging, omdat ieder kind uniek is en zijn eigen aanpak nodig heeft om te kunnen komen tot ontwikkeling. Het zoeken naar de juiste manier om een kind te helpen met zijn/haar ontwikkeling is een moeilijke, intensieve, maar waardevolle speurtocht, die ik graag samen met de ouders en eventueel andere disciplines maak met als belangrijkste doel het kunnen komen tot een zo zelfstandig mogelijk leven.

Voor al uw vragen ben ik bereikbaar via inez@fysiosantwee.nl