manuele therapie.jpg

Het Team

Sifra.jpg

Sifra Roosjen

Kinderfysiotherapeut/ SI therapeut

Sifra Roosjen is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2012 als kinderfysiotherapeut. Vanaf 2016 vult zij ons team van kinderfysiotherapeuten aan. Voorheen werkte zij als kinderfysiotherapeut in een particuliere praktijk waar zij zich voornamelijk richtte op (top)sport en orthopedische problematiek. In deze jaren heeft Sifra zich ook gespecialiseerd in het behandelen van zuigelingen met een voorkeurshouding en heeft zij zich verder verdiept in de schrijfproblematiek bij schoolgaande kinderen.

In 2017 heeft zij haar diploma als Sensorische Integratie therapeute gehaald. Hiermee helpt zij kinderen die problemen hebben met de prikkelverwerking. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij onder andere Kenter en de van Voorthuijsenschool (ZMLK) is zij in maart 2018 gestart op de van Gilseschool in Haarlem.

Sifra:"Ik vind het mooi een bijdrage te kunnen leveren aan een optimale ontwikkeling van een kind. Dit in samenwerking met ouders en een multidisciplinair team is een ontzettend leuke setting om in te werken en doe ik met veel plezier.

Opleiding en recente cursussen

  • Fysiotherapie
  • Kinderfysiotherapie
  • Sensorische Integratie Therapie 

 

Contact: sifra@fysiosantwee.nl