Lucy Carveth Johnson

Kinderfysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut

Ik ben Lucy Carveth-Johnson, kinderfysiotherapeut bij Santwee. Mijn reis begon als algemeen fysiotherapeut, waar ik ontdekte dat mijn ware passie ligt bij het werken met kinderen. In 2022 besloot ik deze passie dan ook te volgen en startte ik met de Master Kinderfysiotherapie.

Mijn benadering zit vol met creativiteit, waardoor ik voor elk kind een persoonlijke en unieke aanpak kan creëren. Mijn enthousiasme en toewijding zorgen voor een veilige omgeving waarin kinderen kunnen bloeien. Of ik nu bezig ben bij Santwee of mijn expertise toe pas op de Van Voorthuijsen School, mijn doel blijft onveranderd: bijdragen aan de gezondheid en ontwikkeling van kinderen door middel van een unieke aanpak afgestemd op het kind. Ik kijk ernaar uit om samen met jouw kind een reis van groei en welzijn te maken.

Maak een afspraak met Lucy Carveth Johnson

Daan Nijboer

Praktijkeigenaar / Fysiotherapeut / Acupuncturist / Echografie

Anieke van Leeuwen-Aarts

Anieke van Leeuwen-Aarts

Praktijkeigenaar /Sportfysiotherapeut / Manueel therapeut/ Echografie/ Schoudertherapeut

Miranda Lahuis

Miranda Lahuis

Praktijkeigenaar/ Kinderfysiotherapeut / SI-therapeut / Kinderbekkenfysiotherapeut

Angela van der Putten

Angela van der Putten

Fysiotherapeut / Oedeemtherapeut

Inez de Quaasteniet

Inez de Quaasteniet

Kinderfysiotherapeut / SI-therapeut

Karlieke Dijkstra

Karlieke Dijkstra

Kinderfysiotherapeut / SI-therapeut

Coline Tadema

Coline Tadema

Hoofd administratie

Karin Hessels

Karin Hessels

Administratief medewerker

Tom Metselaar

Tom Metselaar

Fysiotherapeut / Bewegingswetenschapper

Marieke Berghoef

Marieke Berghoef

Fysiotherapeut/ McKenzie therapie

Saskia Peker-Asselbergs

Saskia Pekar-Asselbergs

Kinderfysiotherapeut / SI-therapeut

Joris Schlötz

Joris Schlötz

Manueel therapeut / Fysiotherapeut

Bart Witteman

Bart Witteman

Manueel therapeut / Fysiotherapeut

Pascal Verheul

Pascal Verheul

Fysiotherapeut / Sportfysiotherapeut i.o.

Marieke Maas-Altenburg

Marieke Maas-Altenburg

Kinderfysiotherapeut / SI-therapeut

Fleur Marijnen

Kinderfysiotherapeut / Fysiotherapeut

Karin Velda

Administratief medewerker

Lisanne Dercksen

Oncologiefysiotherapeute i.o., oedeemtherapeute

Pamela Cusi

Fysiotherapeut

Nancy van der Klugt

Administratief medewerker