manuele therapie.jpg

Het Team

Karlieke.jpg

Karlieke Dijkstra

Kinderfysiotherapeut/SI-therapeut

Ik ben Karlieke Dijkstra, in 1995 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en heb daarna op verschillende plekken gewerkt in de kinderrevalidatie en particuliere praktijk. Ik heb 12,5 jaar voor de Hartekampgroep gewerkt op het lokaties het Duinhuis en de Springplank waar ik de  de vroegbehandeling voor mijn rekening nam. Daarnaast behandelde ik kinderen met kinderen met ernstig meervoudige beperkingen, autisme en prikkelverwerkingsstoornissen. Vanaf 2003 ben ik gespecialiseerd  in het behandelen van kinderen met problemen in de prikkelverwerking. Sinds 2009 ben ik geregistreerd kinderfysiotherapeut.
 
Sinds maart 2012 werk ik bij SanTwee. Ik richt mij vooral op het behandelen van de zuigelingen, kinderen met prikkelverwerkingsstoornissen en motorische problemen bij kinderen. Ik ben werkzaam op OCK het Spalier en de ZMLK-school van Voorthuijsen. Daarnaast doe ik de Spetterpretlessen en werk ik op de lokatie in Schalkwijk.

Het werken met kinderen is elke dag weer een uitdaging, omdat ieder kind uniek is en zijn eigen aanpak nodig heeft om te kunnen komen tot ontwikkeling. Het zoeken naar de juiste manier om een kind te helpen met zijn/haar ontwikkeling is een moeilijke, intensieve, maar waardevolle speurtocht, die ik graag samen met de ouders en eventueel andere disciplines maak met als belangrijkste doel het kunnen komen tot een zo zelfstandig mogelijk leven.

Voor vragen ben ik bereikbaar op karlieke@fysiosantwee.nl